В Ужгороді затвердили Звіт про виконання бюджету міської територіальної громади за І півріччя

В Ужгороді затвердили Звіт про виконання бюджету міської територіальної громади за І півріччя
Звіт про виконання бюджету Ужгородської міської територіальної громади за І півріччя цього року затвердили сьогодні на черговій сесії депутати міськради обласного центру.

 

За І півріччя цього року в бюджет надійшло 105,5 % уточненого планового показника, надходження до спеціального фонду склали 122,8 % до плану.

У порівнянні з таким же періодом минулого року зростання склало 14% – за рахунок зростання заробітної плати та розміру ставок місцевих податків. Детально всі показники викладено в рішенні, з яким можна ознайомитися на сайті Ужгородської міської ради.

Також рішення «Про прогноз бюджету Ужгородської міської територіальної громади на 2022-2024 роки» підтримали сьогодні голосуванням депутати міськради Ужгорода.

Мета прогнозу – запровадження середньострокового бюджетного прогнозування для встановлення взаємозв’язку між стратегічними цілями розвитку міста та можливостями бюджету.

При розробці документу враховували основні прогнозні показники економічного та соціального розвитку Ужгорода, підвищення розміру мінімальної заробітної плати, динаміку надходжень до бюджету за 2019 - 2020 роки та очікуване виконання за 2021 рік тощо.

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

07 вересня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів