Понад 60 тисяч гривень віддала закарпатка "цілительці" для того, щоб повернути хлопця

Понад 60 тисяч гривень віддала закарпатка "цілительці" для того, щоб повернути хлопця
Гроші, ювелірні прикраси, техніку та інше майно, на суму понад 60 тисяч гривень, віддала мукачівка "цілительці", щоб повернути хлопця. 33-річній жінці вже повідомили про підозру, — розповіла речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан.

 

За її словами, до поліції звернувся житель Мукачева з повідомленням про те, що його неповнолітня донька протягом тривалого часу невідомій жінці, жительці Мукачева, виносила з будинку гроші, ювелірні прикраси, побутову техніку, електроінструменти, телефони, планшет та інше цінне майно. Загальна сума збитку склала понад 60 тисяч гривень.

"Поліцейські встановили, що 33-річна жінка у ролі посередника між неповнолітньою та вигаданою цілителькою, під приводом повернення хлопця дівчині, виманила у неї гроші та майно на суму понад  60  тисяч гривень. Окрім техніки, яку дівчина винесла з помешкання батьків, вона перераховувала на банківський рахунок зловмисниці гроші різними сумами від 300 до 3000 гривень. Загалом слідчі встановили понад 40 таких епізодів", — розповіла речниця.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

17 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів