Студенти УжНУ ознайомилися з роботою Ужгородської міськради

Студенти УжНУ ознайомилися з роботою Ужгородської міськради
Студенти ІІ курсу напряму «Право» природничо-гуманітарного коледжу Ужгородського національного університету знайомилися сьогодні з роботою Ужгородської міської ради. Такі зустрічі вже традиційні, адже входять до програми навчальної практики майбутніх правників.

 

Міський голова Богдан Андріїв привітав молодих людей, коротко розповів, як працює Ужгородська міська рада, що належить до компетенції органу місцевого самоврядування, побажав студентам успішного навчання та в майбутньому задоволення від обраного фаху.

Про напрямки роботи міської ради студентам розповіли керуючий справами виконкому Ігор Фартушок, керівник управління правового забезпечення Артем Ленько, начальниця служби персоналу та спецроботи Олена Макара, начальник управління економічного розвитку міста Павло Логвінов, начальниця відділу по роботі з депутатами та постійними комісіями Олеся Шевчук.

Крім того, що зупинилися на ознайомленні із роботою структурних підрозділів та напрямів, які очолюють, спікери розповіли про функції та повноваження Ужгородської міської ради, її виконавчого комітету, депутатського корпусу. Ознайомили студентів із новим виборчим законодавством, зокрема, на який термін обираються міський голова та депутати міської ради, які у них повноваження, продемонстрували, як працює система для голосування «Віче» тощо.

Працівники міської ради відповіли на запитання студентів, розповіли, що при міській раді діє Молодіжна рада, запросили долучатися до молодіжних ініціатив, надавати свої пропозиції.

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

08 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів