Заснув у лісовому будиночку: на Закарпатті поліцейські вночі шукали зниклого хлопчика (ФОТО)

Заснув у лісовому будиночку: на Закарпатті поліцейські вночі шукали зниклого хлопчика (ФОТО)
Сьогодні, 3 червня, близько 02:00 ночі, до поліції звернулася стурбована жінка. 45-річна жителька села Щербовець, що поблизу смт.Воловця, розповіла, що ніде не може знайти сина.

 

За її словами, хлопчик грався в сусідньому дворі з другом. Проте за кілька годин додому не повернувся, а намагання рідних самостійно  знайти дитину не дали ніяких результатів.

На пошуки 12-річного хлопчика був орієнтований майже весь особовий склад місцевої поліції, також були залучені рятувальники району та небайдужі місцеві. Поліцейські опитали рідних та знайомих зниклого хлопчика і з’ясували, що з сусіднього подвір’я він пішов додому ще близько 9-ої години вечора. 

На Закарпатті поліцейські шукали зниклого хлопчика (ФОТО), фото-2

Активні пошуки поліцейських швидко дали позитивний результат. Як виявилося, хлопчик загрався в лісовому дитячому будиночку на дереві, міцно заснув та навіть не чув, що його шукали.

Зараз дитина вдома. Здоров’ю хлопчика нічого не загрожує. З батьками 12-річного мешканця села Щербовець поліцейські ювенальної превенції провели профілактичну бесіду, щоб застерегли від подібних випадків у майбутньому.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

03 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів