В Ужгороді затримали чоловіка зі зброєю і наркотиками

В Ужгороді затримали чоловіка зі зброєю і наркотиками
Правоохоронці Ужгорода знайшли та затримали 24-річного жителя Дніпропетровської області, який може бути причетним до розповсюдження наркотиків на території Ужгорода. Про це розповіла речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан.

 

З її слів, поліцейські розшукали фігуранта. "При поверхневому огляді у нього виявили пістолет та наркотичну речовину рослинного походження, яка вже була готова до продажу, розфасована у 20 згортків", — сказала Ганна Дан.

Вона додала, що всі заборонені предмети та речовини у чоловіка вилучили та скерували для експертного дослідження. Їх наявність та мету свого перебування на Закарпатті він пояснити не міг.

"Зараз оперативники перевіряють інформацію, щодо причетності фігуранта до організації каналу постачання наркотиків на Закарпаття з інших регіонів країни. Слідчі попередньо кваліфікували дії чоловіка як незаконне зберігання наркотичних засобів. Окрім цього, відповідно до висновків експерта буде надано окрему правову оцінку щодо незаконного зберігання зброї", — додала речниця.

Слідство у справі триває.

Суспільне Закарпаття

 

18 травня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів