Жіноча шпаргалка: як зробити волосся більш густим та м'яким?

Жіноча шпаргалка: як зробити волосся більш густим та м'яким?

 

Щоб мати розкішні кучері, зовсім не обов'язково отримати їх у подарунок від природи. Правильний догляд творить дива!

Знайдіть гарного майстра

Щоб зачіска виглядала розкішно, вона повинна бути не просто модною, але й личити вашому овалу обличчя, враховувати структуру вашого волосся, швидкість його росту і щільність. Одна й та ж сама стрижка може виглядати приголомшливо на одній дівчині і псувати іншу. Ідеальний варіант — принести у салон кілька фото, зачіски на яких ви вважаєте цікавими, і обговорити з майстром, що з обраного є оптимальним саме для вас, інформує Ukr.Media.

Мийте голову правильно

У жодному разі не гарячою водою! Так ви стимулюєте сальні залози виділяти себум, через що волосся вже до вечора буде виглядати несвіжим. Правильно — прохолодною водою і дотримуючись послідовності, про яку багато людей забувають. Шампунь ллють не на голову, а у долоні, трохи спінюють, потім наносять на корені, масажують їх, швидко розподіляють по всій довжині і споліскують. І лише так! Інший момент: важливо, щоб ваш шампунь доглядав не лише за волоссям, але й за шкірою голови.

Використовуйте бальзам, маски і ампули

Якщо у вас сухе і пошкоджене волосся, то без додаткового догляду, на жаль, не обійтися. Кондиціонер — б'юті-мінімум кожної дівчини, яка стежить за станом кучерів. Для власниць тонкого волосся ми рекомендуємо уникати великої кількості олій у складі і "налягати" на протеїни.

Що стосується ампул, то це додатковий догляд, який потрібен не усім. Часто їх використовують дівчата, які борються з випаданням волосся. Перед цим радимо проконсультуватися з трихологом.

Враховуйте стан волосся

Якщо ви фарбуєте волосся, обирайте спеціальні засоби, які допоможуть зберегти колір насиченим і яскравим та подбають про живлення волосся, адже фарбування так чи інакше травмує верхній шар, і особливо важливо зберегти поверхню кожної волосини гладкою. Відмінно якщо обрані вами засоби будуть захищати волосся від ультрафіолету: воно не буде вигоряти, сіктися і плутатися.

Не розчісувати занадто часто

Чим менше ви торкаєтеся до волосся — тим воно здоровіше і гарніше. Міф про 100 розчісувань на день давно застарів! Будь-яке розчісування призводить до підйому лусочок на поверхні волосини, може виникати статична електрика, яка також травмує волосся, і зрештою воно тьмяніє та втрачає вигляд. Розчісуйтеся тільки у разі потреби і краще — гребінцем з натуральних матеріалів.

Позбавтеся від лупи

Волосся ніколи не буде виглядати ефектно, якщо у вас лупа. Сучасні засоби допоможуть позбутися від неї швидко і назавжди! Неважливо, жирна це лупа або суха. Сьогодні однією з найефективніших речовин проти жирної лупи вважається Aseptylamine: завдяки антимікробній і заспокійливій дії вона очищає шкіру і регулює вироблення шкірного сала. Ця речовина рекомендована для догляду за жирною шкірою. А від сухої лупи позбавить такий компонент, як цинк-піритіон, він усуває свербіж і пом'якшує шкіру голови.

Зробіть волосся густішим

Ні, ми не про нарощування! Якщо використовувати засоби з протеїнами, вони будуть обволікати кожну волосину від кореня до кінчика, тим самим збільшуючи її об'єм. Ваша зачіска виглядатиме пишнішою на третину!

 

10 лютого 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів