В Ужгороді комунальники просять залишати ялинки поблизу контейнерів

В обласному центрі почали переробляти ялинки, сосни та смереки. Хвойні перетворюють у щепу, яку потім використають для присипки зелених насадження та виготовлення паливних брикетів.
Для того аби ваша новорічна красуння дала життя новим деревам їх просять складати біля контейнерів. Як проходить утилізація ялинок?
Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі
До теми
- "Потрібна послуга для людей, які мають проблеми з опорно-руховим апаратом": соціальне таксі працює в Ужгороді
- Закарпатська обласна станція переливання крові повідомляє про потребу в донорах крові усіх груп
- 48 перших класів: в Ужгороді триває підготовка до початку навчання
- Кількість першокласників в Ужгороді зменшилася
- Central Park від SENSAR Development: новий погляд на життя у великому місті
- Ветеранські організації про закон №12414: «Без довіри немає тилу»
- INCLUSIVE-ED4ALL: освіта для всіх і кожного у сільських громадах України та Румунії
- У Закарпатській обласній станції переливання нестача крові
- Втрачений Ужгород: про що писали газети сто років тому, у червні 1925-го? (ФОТО)
- 108 хлопчиків та 80 дівчаток, серед яких 4 двійні, народилися в червні в Ужгороді
- Відновити Землю після різних екологічних катастроф – мета гри, яку розробили студенти УжНУ
- Майже 200 тисяч експонатів у понад 40 експозиційних залах у фондах обласного краєзнавчого музею
- В Ужгороді водій автобуса веде блог про свою роботу
- «Гладіатори» в ужгородському замку запрошують постріляти з лука
- Ужгородські школярі – серед найкращих на Всеукраїнському заході «Швидше, вище, сильніше – разом!»
- Пейзаж в об’єктиві тепловізора від військового Владислава Товтина можна придбати на благодійному аукціоні
- В Ужгородському скансені створять 3D моделі народного вбрання з різних регіонів Закарпаття
- Ужгородська школа мистецтв завершила 70-й, ювілейний, навчальний рік
- Ветеранський простір «Вдома»: підтримка для тих, хто пройшов війну
- Смак літа в кожній ложці: в Ужгороді створили полуничне меню
До цієї новини немає коментарів