На Закарпатті стартувала передсвяткова акція «Різдвяна листівка з Ужгорода»

На Закарпатті стартувала передсвяткова акція «Різдвяна листівка з Ужгорода»
Уже третій рік поспіль на Закарпатті проводиться мистецька передсвяткова акція «Різдвяна листівка з Ужгорода». У рамках проекту проводиться конкурс малюнків серед дітей, найкращі роботи стануть справжніми листівками та увійдуть до святкового набору.

 

Організатори акції – Ужгородський прес-клуб, Інформаційно-аналітичне видання Zaholovok.com.ua та друкарня  Printlinestudio.

Тема малюнків: Ужгород, зима, свята. 12 малюнків, які наберуть найбільшу кількість голосів («лайків»), будуть надруковані у вигляді листівок і увійдуть у набір «Різдвяна листівка з Ужгорода». Автори робіт-переможців отримають смачний святковий подарунок, славу і, звісно, набори з 12-ти листівок з марками.

До участі запрошуються діти віком від 2 до 16 років та їхні батьки.  

Малюнки (якісні скани) надсилайте до 20 грудня на e-mail: [email protected] та [email protected] з поміткою Christmas card.

Обов’язкова інформація у листі з малюнком: ім’я дитини, вік, контакти батьків.

Голосуйте за роботи на сторінках Printlinestudio та Zaholovok.com.ua у соцмережі Facebook.

Набори різдвяних листівок можна буде придбати. Зібрані кошти використаємо для подарунків ужгородським дітлахам із сімей, які потребують нашої уваги більше, ніж інші. Намалюйте власну листівку! Зробіть зимові свята в Ужгороді теплими і радісними!

Ужгородський пресклуб

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів