В Ужгороді запрошують взяти участь у конкурсі на створення ескізів перших 5 парклетів

В Ужгороді запрошують взяти участь у конкурсі на створення ескізів перших 5 парклетів
Конкурс оголосила громадська організація «Форза» (головний партнер проєкту «SUMCITYNET: міста за покращення доступності і кліматично-сталу міську мобільність»), його результати будуть рекомендовані управлінню міжнародного співробітництва та інновацій Ужгородської міськради для подальшого оголошення тендерних закупівель. Заявки та ескізи приймаються до 29 серпня 2021 року.

 

Парклет – багатофункціональний простір, що містить лавки, крісла, столи, озеленення, паркування для велосипедів тощо. Парклети мають з’явитися у місцях, які наразі зайняті припаркованим автотранспортом. Основна мета – перетворити простір для автомобілів на простір для людей. Невеликі за розміром, парклети займають від двох до трьох паркомісць.
Встановлення парклетів в Ужгороді передбачається у таких локаціях:
1. Пл. Корятовича поблизу будинку №2
2. Вул. Капітульна поблизу будинку №3
3. Вул. Капітульна поблизу входу в Ужгородський замок
4. Вул. А.Волошина, поблизу будинку 37
5. Вул. Швабська, поблизу будинку 64а
Детальніша інформація – https://cutt.ly/yQGKHg5
Нагадуємо, на території Ужгорода за підтримки Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна триває реалізація проєкту «SUMCITYNET: міста за покращення доступності і кліматично-сталу міську мобільність», у рамках якого вже було встановлено 2 криті велопарковки.
Ця інформація розміщена в рамках проєкту SUMCITYNET, Програма транскордонного співробітництва ЄІС Польща-Білорусь-Україна 2014-2020, за фінансової підтримки Європейського Союзу.
Зміст інформації не обов'язково відображає позицію ЄС і відповідальність за неї несе виключно управління міжнародного співробітництва та інновацій Ужгородської міської ради.
P.S. Фото ілюстративні, із мережі Інтернет

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

16 серпня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів