У 28 мешканців села Ворочево на Перечинщині – COVID-19 – встановлюють карантинну зону

У 28 мешканців села Ворочево на Перечинщині – COVID-19 – встановлюють карантинну зону
За даними Закарпатського обласного лабораторного центру.

 

У Закарпатській ОДА відбулося засідання комісії із ліквідації надзвичайної ситуації. Керівник робіт видав розпорядження за яким необхідно:

У межах села Ворочево встановити карантинну зону.

Облаштувати із 24 травня 2020 року контрольно-пропускний пункт на в’їзді і виїзді із села.

Забезпечити особовий склад, задіяний у роботі КПП, засобами індивідуального захисту, продуктами харчування, місцями для відпочинку, засобами обігріву, іншими матеріальними та технічними засобами.

Визначити серед населення с. Ворочево осіб, які працюють у закладах охорони здоров’я, державних установах, організаціях, інших об’єктах критичної інфраструктури.

Забезпечити виготовлення та надання їм спеціальних перепусток для переміщення через КПП.

Пропуск осіб, які залишають територію карантину або в’їжджають у неї, за умови проведення медичного огляду з безконтактною термометрією і заповнення медико-санітарної декларації та направлення на обстеження осіб з підозрою на гострі респіраторні захворювання.

Визначення та маркування меж територій карантину шляхом встановлення інформаційних знаків, табличок про введення особливого режиму проведення протиепідемічних заходів.

Проведення дезінфекційних заходів у житлових, виробничих, навчальних, санітарно-побутових та інших приміщеннях, будівлях і спорудах, щоденної дезінфекції проїжджої частини доріг, тротуарів, прибудинкових та інших територій населених пунктів.

Щоденний медичний нагляд за контактними, із письмовим відображенням у документах та/або реєстраційних журналах об’єктивного стану здоров'я контактних осіб.

Головному управлінню Національної поліції в Закарпатській області забезпечити контроль за режимом самоізоляції та карантинними заходами на території Перечинської об’єднаної територіальної громади Закарпатської області.

Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на Перечинську об’єднану територіальну громаду Закарпатської області (Погоріляк І.І.) та державну установу „Закарпатський обласний лабораторний центр МОЗ України” (Сітник Г.Я.).

Нагадаємо: Перечинщина: в одному селі підтвердили COVID-19 у 20 людей (ВІДЕО)

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

24 травня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів