З початку року поліцейські Закарпаття склали на порушників карантину понад 800 адмінматеріалів

З початку року поліцейські Закарпаття склали на порушників карантину понад 800 адмінматеріалів
Працівники поліції всіх районів Закарпаття безперервно стежать за дотриманням громадянами необхідних карантинних норм. Рейдові групи перевіряють суб’єкти господарювання на наявність у персоналу закладів необхідних сертифікатів про вакцинацію, довідок про результати плр-тестів, а також стежать за дотриманням закарпатцями маскового режиму.

 

Йдеться про заклади побутового обслуговування населення, заклади харчування, ринки, торгово-розважальні центри, готелі, кав’ярні на всій території області.

Результатом роботи таких спеціалізованих рейдових груп в період з 1 по 11 січня поточного року стали 812 складених на порушників адміністративних матеріалів. Із них – понад 80 протоколів за частиною 1 статті 44-3 КУпАП та близько 730 постанов за частиною 2 цієї ж статті.

Порушникам передбачені штрафи: за відсутність необхідної COVID-документації – від 17 до 34 тисяч гривень, і за недотримання маскового режиму – від 170 до 255 гривень.

Поліцейські звертаються до краян із проханням відповідально ставитися до здоров’я свого та оточуючих, а також неухильно дотримуватися всіх карантинних обмежень та бути законослухняними.

Поліція Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

13 січня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів