Диспетчери та аварійні бригади ПрАТ «Закарпаттяобленерго» під час карантину працюють цілодобово

Диспетчери та аварійні бригади ПрАТ «Закарпаттяобленерго» під час карантину працюють цілодобово
Як ми вже повідомляли, у зв’язку з карантином і з метою недопущення занесення і поширення COVID-19 на території бази ПрАТ «Закарпаттяобленерго» та структурних підрозділів по районах електричних мереж із 16 березня 2020 року по 3 квітня 2020 року введено обмежувальні заходи.

 

 Працівники товариства перейшли на віддалений режим роботи, проте це не стосується людей, які забезпечують наші з вами домівки електропостачанням.

Так, у звичайному режимі працюють диспетчери товариства, в обов’язки яких входить контроль за електропостачанням по всій області, які оперативно отримують інформацію про аварійні відключення та скеровують у місця їх виникнення аварійні бригади.  

У постійному режимі готовності перебувають і бригади, які виїжджають на місця виникнення аварійних ситуацій. Нагадуємо, що в період карантину всі звернення громадян здійснюватимуться у письмовій формі та за контактними телефонами:

?? кол-центру 0800501620 (працює безкоштовно та цілодобово);

?? інформаційно-консультаційного центру (0312) 61-94-96;

?? сервісного центру (0312) 61-98-54.

Адміністрація ПрАТ «Закарпаттяобленерго» вдячна всім споживачам за оперативну передачу показників лічильника, вчасні оплати замовлених послуг та рахунків, адже все це – запорука сталої роботи ринку електроенергетики України!

Адміністрація ПрАТ «Закарпаттяобленерго»

 

19 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів