Ужгородські гумористи – на "Лізі сміху" в Одесі: як успіхи?

Ужгородські гумористи – на "Лізі сміху" в Одесі: як успіхи?
У ці дні в українській столиці гумору Одесі триває фестиваль "Ліга сміху". Поїхали туди й ужгородські гумористи з КВК-команди "Радужний єнот", підтримав їх у поїздці міський голова Ужгорода Богдан Андріїв. Хлопці поділилися враженнями від перших конкурсних днів ексклюзивно з Uzhgorod.net.ua.

 

"Усе масштабно й організовано на високому рівні, для учасників є дуже багато цікавих заходів. Від "Що? Де? Коли?" до нових форматів типу "прожарки" відомих людей із "Ліги сміху", – розповідає капітан команди Володимир Кірсанов. – Тут панує дуже тепла атмосфера, зал бурхливо підтримує команди – це допомогло й нам достойно виступити і представити Ужгород. Крутий фестиваль і ми раді, що змогли сюди потрапити".

Як ми уже розповідали, у першому турі команди мають заявити про себе, щоб пройти в наступний. Результати от-от стануть відомими й у другому турі переглядів долучиться уже й засновник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський. А поки учасники мали майстер-класи від редакторів шоу.

"Здебільшого наші жарти стосувалися широких тем, які близькі й зрозумілі для залу. Редакторів складно чимось здивувати, бо всі вони досвідчені КВНщики. От, наприклад, головний редактор "Ліги сміху" – колишній редактор вищої ліги КВН Андрій Чивурін. Уже в другому турі з командами працюватимуть редактори напряму й будуть підказувати, як і про що краще жартувати", – додає Володимир Кірсанов.

Що ж, тримаймо кулачки за наших хлопців. Сподіваємося бачити у проекті "Ліга сміху" вже на телебаченні.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

28 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів