"Надійшло багато цікавих пропозицій", – ужгородська КВК-команда "Радужний єнот"

"Надійшло багато цікавих пропозицій", – ужгородська КВК-команда "Радужний єнот"
Жарти жартами, але фестиваль "Ліга сміху" – це ще й можливість завести багато знайомств і налагодити майбутню співпрацю. Цього разу на фестивалі в Одесі стартували кілька команд із Закарпаття. Успіхи були різними і деяким навіть вдалося пройти у другий тур. "Радужний єнот" із Ужгорода розповів Uzhgorod.net.ua про свій досвід участі у фестивалі та плани на майбутнє.

 

200 команд, серед яких і кілька закарпатських, узяли участь у фестивалі "Ліга сміху", який є українською альтернативою російського КВНу. З-поміж 58 команд, що потрапили до другого туру, де визначали учасників гала-концерту, – дві закарпатські: "Радужний єнот" і "Збірна АТО".

І хоч потрапити на гала-концерт у якості учасників нашим гумористам не вдалося, про свою участь не шкодують – здобули чимало досвіду й налагодили нові зв'язки.

"Ми достойно представили на фестивалі наш Ужгород, була дуже тепла й дружня атмосфера, – розповідає капітан "Радужного єнота" Вова Кірсанов. – До того ж, надійшли пропозиції від Київської, Одеської, Рівненської регіональних ліг, де нас будуть раді бачити знову. Та й узагалі ми там уже як свої) Добре нас оцінили і редактори: проте порадили ще певний час пограти у регіональних лігах: завоювати авторитет, напрацювати матеріал  і приходити знову".

Зовсім скоро "Радужний єнот" планує пристати на отримані пропозиції й спробувати себе у регіональних лігах. Ужгородці ж зможуть побачити гумористів на заходах від Закарпатської ліги КВН та Comedy ORG ("Зе імпровізейшн" тощо).

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

02 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. іван 2019-02-04 / 10:39:18

    подобається