Заняття для студентів УжНУ: на вулицях міста, та ще й іноземною мовою

Заняття для студентів УжНУ: на вулицях міста, та ще й іноземною мовою
Спудеїв вчать застосовувати мову на практиці.

 

Днями студенти факультету туризму та МК мали незвичне практичне заняття – опен-ейр, під час якого мали провести екскурсію цікавими туристичними місцями Ужгорода, послуговуючись іспанською мовою.

Вивчення іноземних мов є невід’ємним компонентом підготовки фахівця у сфері туризму. Вийти за межі аудиторії, аби спробувати свої сили, запропонувала викладач іспанської мови кафедри міжкультурних комунікацій Людмила Коваль, яка спільно зі студентами 2-го і 3-го курсів провела практичне заняття в місті.

Одним із ключових компонентів вивчення іноземної мови є практичне її застосування. Це була своєрідна проба пера – екскурсію іспанською проводили вперше. Кожен мав певний об’єкт, який представляв іспанською мовою.У ході практичного заняття гід розповідав про об’єкт, а група ставила питання, як на справжній екскурсії. Наприкінці зайшли до арт-кафе, де офіціанти розмовляли з нами англійською мовою. А підсумки заняття підбили іспанською. Час від часу практикуємо такі екскурсії різними мовами, тож вона точно не остання, - коментує викладач.

Тож студентам довелося побувати не тільки в ролі гіда, а й перекладача, інформує Медіацентр УжНУ.

 

21 квітня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів