В Ужгородському міському центрі зайнятості населення відбувся міні-ярмарок вакансій з підбору персоналу для ВАТ “Ужгородмолоко”

На міні-ярмарок прийшло майже сорок осіб, які бажають взяти участь у співбесіді і розпочати роботу на цьому підприємстві

 

В Ужгородському міському центрі зайнятості населення відбувся міні-ярмарок вакансій з підбору персоналу для ВАТ ?Ужгородмолоко?. Про це повідомив начальник міського центру зайнятості Сергій Олексіюк. За його словами, на міні-ярмарок прийшло майже сорок осіб, які бажають взяти участь у співбесіді і розпочати роботу на ВАТ ?Ужгородмолоко?.

Сергій Олексіюк зазначив, що ВАТ ?Ужгородмолоко? плану? набрати до штат 30-40 чоловік різних спеціальностей. В першу чергу підпри?мству необхідні водії, механіки, технологи, лаборанти, товарознавці і т.д. Люди, яким необхідно пройти перекваліфікацію, зможуть це зробити на спеціальних курсах, влаштованих ВАТ ?Ужгородмолоко?. За словами Сергія Олексіюка, керівництво ВАТ ?Ужгородмолоко? обіця? середньомісячну зарплату розміром 400 грн.

 

28 червня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів