"Чарівна країна" - в кінотеатрі "Ужгород"

Країна фей і вічного дитинства давно зачарувала Джонні Деппа. Його ролі, як парад казково-таємничих історій, розкривають перед нами талановитого актора, що зовсім не хоче забувати про дитячі мрії, хоча виглядає він доволі насуплено. Але його траурно-фантастичний образ як найкраще підійшов до його нової ролі.

 

Герой Деппа ? такий собі письменник Меттью Баррі, він пише нуднуваті п??ски, і все у нього то так собі, то не дуже. Але в один прекрасний день, прогулюючись парком зі своїм гігантським сенбернаром, він знайомиться із сімейством Девісів ? миловидною вдовою Сільві?ю (Кейт Уінслет) і її чотирма малюками. Згодом Баррі потоваришував із хлопцями та їхньою чарівною мамою. Завдяки письменникові хлопцям уда?ться легше пережити втрату батька. Це спілкування дало чудесні плоди і Меттью, хлопці надихнули письменника, саме завдяки їм була створена одна з кращих дитячих казок, історія про дивовижного хлопчика, який не бажав дорослішати ? "Пригоди Пітера Пена". Незважаючи на приголомшливий драматизм історії, "Чарівна країна" ? неймовірно оптимістичним фільмом. Його основна ідея у тому, що смерті нема?, якщо у вас ? уява.

В основу фільму лягла п??са Алана Ні "Чоловік, що був Пітером Пеном". У ній розповіда?ться про долю шотландського письменника Джеймса М. Баррі, який власне і придумав Пітера Пена.

"Чарівна країна" ? балансуюча на грані казки і драми, зворушлива і неймовірно красива історія про дружбу і натхнення, про уміння мріяти і вірити в чудо, що з віком кудись зника?. Фільм не залишить байдужими усіх, хто хоч крапельку вірить у чудо, по-дитячому наївно і світло.

[b]Жанр: драма
Студія: Miramax Films
Режисер: Марк Форстер
У ролях: Джулі Кристі , Дастін Хоффман, Джонні Депп, Кейт Уїнслет, Рада Мітчелл, Нік Руд, Джо Просперо, Фредді Хаймор, Келлі Макдональд
Сайт: http://www.miramax.com/findingneverland/
Тривалість: 102 хв.[/b]

 

01 квітня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів