НОВОРІЧНИЙ ПОДАРУНОК ВІД ВИДАВНИЦТВА "ГРАНІ-Т"

Свята – чудова нагода поділитися гарним настроєм, щирими побажаннями й, звісно, барвистими і незабутніми дарунками. Хочете стати добрим Миколаєм, Дідом Морозом чи Снігуркою? Готуйтесь заздалегідь…

 

Свята – чудова нагода поділитися гарним настроєм, щирими побажаннями й, звісно, барвистими і незабутніми дарунками. Хочете стати добрим Миколаєм, Дідом Морозом чи Снігуркою? Готуйтесь заздалегідь…

Видавництво "Грані-Т" має приємну традицію – дивувати дітей та їх батьків найкращими – чудовими книжками! Адже книжка – найкращий подарунок!

Якщо Ви ще не вирішили, що подарувати зверніть увагу на:

НОВОРІЧНИЙ ПОДАРУНОК ВІД ВИДАВНИЦТВА "ГРАНІ-Т"




З чого складається подарунок?

Подарунок може містити від 2 і більше книжок видавництва "Грані-Т". Для цього потрібно обрати книги, які будуть актуальним сюрпризом для Ваших дітей, рідних, друзів, партнерів та клієнтів.

Книжки можуть комплектуватися в подарункову упаковку, що надасть їм особливої вишуканості та створить новорічний настрій:

Якщо Ви плануєте корпоративний подарунок від підприємства, навчального закладу, організації – то на упаковці може бути логотип або напис – "від кого";
Якщо Ви хочете привітати когось особисто – упаковку можна прикрасити по-новорічному.
Яка вартість подарунка?

Подарунок без святкової упаковки – від 12 гривень (залежно від кількості та вартості вибраних книжок).

Святкова упаковка (без книг) – від 30 гривень (залежно від розміру та кількості замовлених упаковок, а також від дизайну самої упаковки, з ручками чи без).

До того ж Ви маєте унікальну можливість придбати книги за видавничими цінами!


Чому саме книжки видавництва "Грані-Т"?

Тому що наші книги – це справді найкращі сучасні українські книги, оскільки вони створюються українськими письменниками, ілюструються українськими художниками, готуються до друку українськими дизайнерами, літературними редакторами. Кожною своєю книгою ми доводимо, що сучасна українська книга є гідним подарунком. Нестандартні формати, нові види паперу та палітурки, серійний та експериментальний дизайн, поліграфічні новації, а головне – концептуальні рішення роблять наші книги найкращими.

Видавництво спеціалізується на виданні книг культурологічного та дитячого напрямків. Понад 20 книжкових серій задовольнять навіть найвибагливіших читачів: "De profundis", "Грані світу", путівники, абетки, "Бібліотека відмінника", "Велика модниця", "Дивний детектив – 08", "Дитяча іронічна поезія", "Життя видатних дітей", "Золотий лелека", "Історії в малюнках для найменших від Олеся Ільченка", "Казки народів світу", "Класні комікси", "Моллі Махлюй – маленька чарівниця", "Мультстудія", "Пригоди детектива Ниточки", "Розмальовки", "Суперники", "Сучасна дитяча проза", "Українські народні казки з вузликами", "Українська майстерня фантастики".

Обов’язково відвідайте сайт видавництва "Грані-Т" www.grani-t.com.ua, де Ви зможете ознайомитися з повним асортиментом книг, погортати їх, почитати новини, рецензії та вибрати книги для подарунків.

Ми впевнені, що НОВОРІЧНИЙ ПОДАРУНОК ВІД ВИДАВНИЦТВА "ГРАНІ-Т" стане приємним сюрпризом для дорогих Вам людей.


Книга – найкращий подарунок!

Даруйте найкраще, а ми Вам у цьому допоможемо!

З приводу придбання новорічних подарунків, звертайтесь за телефоном:

(044) 200-12-57, 200-12-58,

моб. +38 097-270-13-56,

або пишіть на електронну пошту: [email protected].


З найкращими побажаннями до свята,

Ваше Видавництво "Грані-Т"

 

12 листопада 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів