Ужгород: В пасажі Баті з’явилися настінні художні карти Закарпаття і обласного центру

Це подарунок місту від кафедри туризму Ужгородського національного університету та громадських організацій "Панонія" і "Нове Закарпаття"

 

В ужгородському пасажі Баті, що в центрі міста, з’явилися дві величезні (розміром 5х3 метри) настінні художні карти Закарпаття і обласного центру. Це подарунок місту від кафедри туризму Ужгородського національного університету та громадських організацій "Панонія" і "Нове Закарпаття", - повідомив сьогодні, 29 жовтня, завідувач кафедри туризму УжНУ Федір Шандор.
Ужгород: В пасажі Баті з’явилися настінні художні карти Закарпаття і обласного центру (ФОТО)

Раніше кафедра туризму брала участь у випускові сувенірних карт Закарпаття у вигляді картин, створених художниками на полотні та перенесених методом сканування на буклетний папір. Відтепер ужгородці та гості міста зможуть побачити карту безкоштовно, у збільшеному розмірі.

На карті зображено, що цікавого можна відвідати на Закарпатті, – позначено місця розташування дерев’яних храмів, замків, палаців, інших цікавих об’єктів. Кожній позначці відповідає певний номер, розшифрований на спеціальній табличці, що розташована поруч із картою. Карта Ужгорода своєю чергою презентує 50 цікавих куточків обласного центру. "Що особливо приємно, художники-автори карти розповідали нам, що після її появи на стіні пасажу, її з цікавістю розглядали не лише туристи, а й самі ужгородці. Дехто із здивуванням відзначав, що й не бачив усіх позначених цікавинок", – каже Федір Шандор. Згодом, за його словами, з’явиться також англомовний переклад позначень.

 

29 жовтня 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів