Відома закарпатська журналістка написала роман

У вівторок, 27 жовтня, о 14.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція авторки роману "Завербоване кохання" Ірини Мадриги, який нещодавно вийшов у мукачівському видавництві "Карпатська Вежа".

 

Першу прозову книгу журналістки зі Сваляви Ірини Мадриги представлять разом з нею автор передмови до роману відома українська письменниця зі Львова Галина Пагутяк та видавець Мирослав Дочинець.



Учасники прес-конференції отримають в подарунок книгу.





Ірина Мадрига (більш відома в журналістському середовищі як Ірина Андрійчук) з 1980-го до 2003 року працювала у редакції районної газети "Вісті Свалявщини". В різні роки співпрацювала з обласними періодичними виданнями "Срібна Земля", "Карпатська Україна". Журналістський старт позначений 1986 роком. Лауреат обласної премії "Журналіст року" за 2000 рік.

З серпня 2003-го до лютого 2008 року була видавцем та головним редактором газети "Трембіта".



"Завербоване кохання" Ірини Мадриги - це пропозиція для читача, який цінує стрімку лаконічну, як буковий стовбур, прозу, а заразом - і поезію, що нагадує зелені сонячні зблиски на цупкому буковому листі.

Зрозуміти, що таке справжнє кохання, подолати егоїзм і нетерплячість, навчитися людяності, прощенню і любові, злитися власною долею воєдино з долею своїх земляків – це те, задля чого живе головна героїня роману - журналістка Христина Кремінна.



***



Засідання відбудеться у приміщенні прес-клубу за адресою:

м. Ужгород, вул. Собранецька, 3.

Початок о 14.00

Запрошуємо представників усіх ЗМІ.

 

26 жовтня 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів