Прем’єра "Лісової пісні" в Ужгороді!

Закарпатський ляльковий театр не стоїть на місці. Без перебільшення можна сказати, він росте! Ляльковий театр — це не лише вистави для малечі. Ба, більше, до нього ходитимуть не тільки найменшенькі, а й дорослі.

 

Наш театр вважається порівняно успішним, однак ще більше популярності йому принесе прем’єра вистави для дорослих "Лісова пісня" (Леся Українка), яка відбудеться 5—6 вересня о 17.00. З цієї постановки стартує 29-й театральний сезон.
"Це дуже незвичайно, це треба побачити...", — мовить про "Лісову пісню" керівниця літературно-драматичної частини Ніна Малишка.
"Таким чином театр росте. У нас є вистави не лише для маленького глядача, а й для середнього. Ми хочемо, аби був певний репертуар і для дорослих", — каже головний режисер театру заслужена артистка України Наталія Орєшнікова, яка, до речі, виконує роль Мавки в "Лісовій пісні".
"Лісову пісню" (драма в двох частинах) написала видатна Леся Українка. В Ужгороді виставу поставив білоруський режисер Олег Жюгжда. Підібрали непоганий акторський склад, створили незвичні декорації та головне — ляльки, за які театр окремо дякує художниці Лесі Лучко. Вже відбулося здавання вистави й було багато позитивних відгуків.
Ужгород уже чекає на прем’єру, очікується аншлаг. Крім того, Орєшнікова інтригує, в цьому сезоні планується подальша співпраця з дуже відомими режисерами й на глядачів чекає черговий сюрприз.
Новий сезон несе ще одну новину. Свою роботу почне театр-студія для дітей. "З вересня набиратимемо групи дітей і вчитимемо їх театральному мистецтву (рух, вокал, вміння поводитися на сцені). А результат роботи покажемо під Новий рік", — підсумувала акторка.

РІО

 

30 серпня 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів