Пройде виставка ужгородського фотографа Михайла Палінчака

Мережа ресторанів Potato House починає осінь концептуальним арт-проектом: "Potato House відкриває молоді таланти". На протязі кількох місяців у виставках візьмуть участь молоді фотографи, чиї роботи стануть гідним показником того, що в Україні є таланти.

 

Кожен місяць у двох ресторанах буде представлено від 10 до 12 робіт, які зможуть оцінити відвідувачі. На початку кожного місяця будуть виставлятися роботи іншого фотографа.

З 1 вересня по 1 жовтня всі бажаючі можуть побачити "Стани" ужгородського фотографа - Михайла Палінчака. За плечима у 24-річного фотографа десяток колективних виставок в Україні та за її межами, а також декілька персональних, що є непоганим стартом для людини, яка живе в Києві менше п’яти років.

"Дуже приємно і приємно, що мережа ресторанів Potato House вирішила почати свій арт-проект і серію виставок саме з мене. Це відмінна можливість показати себе і побачити свого глядача для таких молодих авторів, як я. На виставці ми готувалися разом з Potato House, серйозно і довго відбирали фотографії. Вони повинні розкрити всі грані та напрямки моєї творчості, а так само сподобається глядачам і вписатися в інтер’єр ".

Якщо дивитися на роботи Михайла, то можна за кілька хвилин відчути в собі відразу кілька емоцій: щастя, тугу, гордість за Батьківщину, легкість і навіть провину перед "тим прекрасним заходом, який зображений на фото, і який ми не завжди помічаємо в реальному житті ". Поза сумнівом, роботи несуть в собі емоційний фон, який при їх перегляді змушує переживати передані стану знову і знову.

Де дивитися: вул. Червоноармійська, 49а та вул. М. Житомирська, 6 / 5 кожен день з 1 вересня по 1 жовтня 2009 року.


Час роботи ресторанів:

вул. Червоноармійська, 49а, з 8.00 до 23.00
вул. М. Житомирська, 6 / 5, цілодобово

 

28 серпня 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів