На Закарпатті виступатиме відома американська співачка Ніколь Макклауд

У неділю, 23 серпня, вперше в Україні заспіває відома американська співачка Ніколь Макклауд, яка виконує пісні в стилі поп, рок, блюз, джаз, фанк.

 

У закарпатському Хусті у рамках святкування Дня незалежності та Дня Державного Прапора України відбудеться її концерт. Про це сьогодні, 20 серпня, власкорові ЗІКу повідомили у Хустській міській раді.

Ніколь Макклауд – одна із найталановитіших сучасних співачок. Її голос прирівнюється до голосу Уітні Х’юстон і Тіни Тернер. У її творчому доробку – понад 20 альбомів. За час своєї музичної кар’єри Ніколь співпрацювала з такими зірками, як Тіна Тернер, Стіві Вандер, Брюс Спрінгстін, Мік Джагер, Майкл Джексон. У номінації "Білборд Топ Реліз" увійшла у першу десятку кращих виконавців з понад десятьма хітами. У 2002 році Ніколь, поряд з Шакірою, Крейг Девідом і Сонік, було нагороджено однією з найпрестижніших музичних премій – "Найкращий ритмічний співак".

У її пісенній творчості – хіти всесвітньовідомих авторів: Селін Діон, Крістіни Агілери, Тоні Брекстон, Джо Коккера, гурту "Аеросміт" та інших.

Початок концерту о 21.00 у Хусті на майдані Незалежності.

ЗІК

 

21 серпня 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів