90 молодиць візьмуть цьогоріч участь у Параді наречених

90 наречених влаштують ужгородцям та гостям міста свято — вже другий і, можна сказати, традиційний Парад наречених. Грандіозне шоу відбудеться 28 червня на пл. Театральній.

 

Організатор Сергій Денисенко обіцяє багато сюрпризів, серед яких концерт гурту "Гудаки", танцювального колективу "Бліц" та незабутній танець молодої. Розважальна програма триватиме до 22.00, а "перша шлюбна ніч" відбудеться в одному з нічних клубів Ужгорода. До речі, молодиці одержать призи, але не за вроду, а, як каже Сергій, за свою удачу.
Організатор переконує, що Парад наречених — це не лише гарне свято, а й благодійна та соціальна акція. "Гадаю, Парад стане туристичною візиткою нашого міста, позаяк має свої особливості. Крім того, це буде і благодійна акція. Чоловіки за символічну суму зможуть обрати собі "наречену" для танцю. Парад є і соціальним проектом. На жаль, деякі дівчата хочуть весілля задля сукні, зачіски, свята, і не завжди усвідомлюють, що весілля — це, насамперед, створення сім’ї. Якщо ж дівчата хочуть краси, то, будь ласка, приходьте на Парад", — наголошує С. Денисенко.
Евеліна Гурницька

РІО

 

21 червня 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів