"Відлуння Менчула" докотилося аж до Тюмені

8 червня відбувся другий фестиваль "Відлуння Менчула", який щороку на свято Трійці збирає гостей в с. Драгово Хустського району. Цього року на фестиваль до села, яке відоме своєю мінеральною водою, приїхали гості не тільки з України, а й з сусідніх країн.

 

Фестиваль, який розпочався спортивними змаганнями, закінчився пізно вночі яскравою дискотекою. Також на святі глядачів радували своїми виступами різні музичні колективи, вихованці драгівської музичної школи, хустської музичної школи та інші.
Родзинкою фестивалю стала лотерея, в якій розігрувалися DVD-програвач з караоке та телевізор, надані головним спонсором свята – Народним депутатом України від БЮТ Олександром Кеменяшем. Власницею телевізора стала вчителька української мови місцевої школи Марина Турбінська, а DVD-програвач з караоке дістався Марії Йовжі, яка приїхала погостювати на Хустщину з російського міста Тюмень.
Вже традиційно проведення фестивалю підтримують місцеві БЮТівці, так і цього року з вітальним словом від народного депутата О. Кеменяша виступили його помічник Антон Ліврінц та голова Хустської районної організації партії "ВО" Батьківщина", заступник голови районної ради Іван Рогач. Всім учасникам фестивалю було вручено грамоти від народного депутата та оргкомітету в який входить голова драгівської первинної партійної організації "ВО" Батьківщина" Іван Рішко. Цього року до проведення фестивалю долучилася й управління культури Хустської РДА.
Насамкінець вдячні громадяни села передали народному депутату О. Кеменяшу подарунок – ексклюзивний сувенір із каменя та побажали йому успіхів.

[i]Прес-служба БЮТ в Закарпатській області[/i]

 

12 червня 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів