Фронт Змін: У Дюлі відбувся ІІ ягідний фестиваль

Завдяки підтримці від керівника закарпатської обласної громадської організації "Фронт змін" Роберта Бровді відбулося туристичне свято на Виноградівщині

 

7 червня 2009 року в селі Дюла Виноградівського району, так званій "полуничній столиці України" пройшов Другий ягідний фестиваль, організатором якого виступила керівник сільського зеленого туризму Південної Угочі Катерина Ягер.
Для туристів, гостей з інших регіонів, журналістів було представлено всілякі можливі атракції які стосувалися полуниці: варили полуничну палинку, готували свіжий леквар та цібере, представлено було тістечка, торти з полуницею та полуниці, а також джеми, наливки, окрім того присутні могли ознайомитися з кількома десятками сортами полуниці, в тому числі і місцевим закарпатським видом – полуницею Вікторією.
На святі були присутні консул Угорщини в Україні, високоповажні гості з обласної та районних адміністрацій. Для них та жителів Дюли був приготований етномузичний конкурс. Власне свято вдалося і за це подяка меценатам, таким як закарпатський "Фронт змін".

 

07 червня 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів