Ігри другого туру Закарпатської ліги КВН

Перемогу в іграх Чемпіонату святкували команди "Дві зірки", "Тири-пири" (економічний факультет УжНУ) та "Перелом" (медичний факультет УжНУ)

 

Ігри другого туру Закарпатської ліги КВН пройшли 16-19 лютого в залі СЦД "Ювентус". Було зіграно 4 гри - три гри Чемпіонату і чвертьфінал Кубка Закарпатської ліги. В іграх взяло участь 18 команд. Перемогу в іграх Чемпіонату святкували команди "Дві зірки", "Тири-пири" (економічний факультет УжНУ) та "Перелом" (медичний факультет УжНУ). У Кубку переможців було відразу троє. Це команди "Е, щщщщщ" з Ужгорода та два мукачівських колектива: "Вистачило нефантазіі" і "3 в 1". Ці команди пройшли в наступний тур Кубка, де до них приєднаються команди, що зайняли четверті місця в іграх Чемпіонату. Родзинкою цього туру став імпровізаційний конкурс. У кожній грі завдання було різним і завжди несподіваним. У першій грі згадали вже забутий конкурс художників і малювали вчорашній день. У другій грі командам потрібно було вигадати та провести гру з глядачами, а в третій - поставити балет. Команди непогано впоралися з непростими завданнями і не розчарували своїх вболівальників, нестачі в яких не було - зали на іграх були повними.
Наступний, півфінальний тур Закарпатської ліги КВН відбудеться в кінці квітня. Він визначить фіналістів Чемпіонату та Кубку Закарпатської ліги КВН. Фінали заплановані на вересень.

 

24 лютого 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів