Увага конкурс "Книга на Миколая 2009" http://kolyba.org.ua/

Одразу після визначення переможців книжкового фесту 2008 оргкомітет звернувся до видавців із закликом презентувати нові видання, які друкуватимуться протягом року

 

Одразу після визначення переможців книжкового фесту 2008 оргкомітет звернувся до видавців із закликом презентувати нові видання, які друкуватимуться протягом року.
Буквально наступного дня після завершення "Книги на Миколая 2008" Павло Чучка молодший презентував аудіокнигу власних віршів назвавши її "Антикризовою". Диск видано власними силами автора. Окрім диску також було презентовано дуже цікавий "Алко-глобус туристичного подкарпатського світу".
Також невдовзі вийшла з друку монографія М. Лукашевича та Ф. Шандора "Соціологія туризму", у якій автори розглядають цю важливу для Закарпаття галузь із точки зору найточнішої науки про суспільство.
Побачило світ цікаве видання "Наш культурно-історичний календар" випущене словацьким товариством. У ньому поєднано матеріали українською та словацькою мовами, інформація зацікавить широке коло читачів.
У січні читачі також отримали змогу побачити "Антологію днишньої русинської літератури" укладену Іваном Петровцієм. Добрий гумор та цікаві літературні знахідки характеризують цей збірник.
Серед нових видань також найково-популярна книга "Мій край" французькою мовою. Звичайно, вона розрахована не на широкий загал, але стане чудовим посібником для тих хто вчить французьку та цікавиться історією Закарпаття.
Є подарунок і для поціновувачів живопису – альбом закарпатського митця Володимира Микити, в якому зібрано велику кількість робіт цього прекрасного художника.

 

13 лютого 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів