„ДАРМОВОГО” ТЕПЛА НЕ БУДЕ

Чергова зустріч першого заступника міського голови Володимира Бобкова традиційно почалася з запитань журналістів стосовно проблем опалювання в обласному центрі.

 

Як повідомив журналістам Володимир Бобков, населення міста повинно зрозуміти, що часи „дармового” тепла закінчилися. За кошти міського бюджету буде сплачено тепло лише для бюджетних організацій, установ освіти та дошкільного виховання. Ні одної копійки за борги населення влада не збирається платити. Чому громада міста повинна розраховуватися за борги громадян, які далеко не є бідними. На доказ цього продемонстрував списки ужгородських борж-ників, де багато відомих прізвищ, що заборгували за спожите тепло по декілька тисяч гривен. Серед них є багато відомих в Ужгороді людей, що займаються бізнесом, працюють у державній адміністрації, правоохоронних органах. Є навіть такі, що працюють в міській владі. З такими, у випадку несплати боргів, міська влада може розлучитися. Ці списки опубліковані у спецвипуску міської газети „Ужгород”, що вийшла у світ 1 листопада. Зроблено це для того, щоб добропорядні ужгородці знали, „завдяки” кому вони мерзнуть і не мають гарячої води. Боржники повинні знати, що платити рано чи пізно прийдеться. Покривати борги недобросовісних ужгородців за рахунок усіх інших жителів міста – просто непорядно і нечесно.

Далі Володимир Бобков інформував журналістів про факт відсутності заборгованості за спожитий газ „Енергетичними системами м. Ужгорода”, що вже сьогодні почне подавати тепло та практичного вирішення питання по заборгованості КП „Уж-Тепло”.

На питання журналістів стосовно публікацій про відключення тепла родині Пазуханичів, пан Бобков назвав цю інформацію такою, що не відповідає дійсності. Доказом того є факт неможливості фізичного відключення тепла, яке взагалі на той момент не подавалося.

Володимир Бобков вкотре звернув увагу на принциповий підхід міської влади до теплозабезпечення населення. Боржники за спожите тепло не отримають його до погашення боргів. Стосовно тих, що не можуть розраховуватися за тепло з соціально-економічних причини, міська влада в кожному окремому випадку буде приймати рішення про надання допомоги.

Трибуна

 

05 листопада 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. 2007-11-05 / 15:47:00

    Я знаю, декількох людей, які уже як 2 роки мають в своїй оселі автономне обладнання, а міська влада друкує в газетах і розвішує на під"їздах неправду інформацію про них, про те що вони мають заборгованість.!!!!! НЕХАЙ спочатку перевірять усю заборгованість (документи і дозволи), а потім вивішують і друкують, бо будуть судові позови щодо наклепів. Я вхожу в ту кагорту ужгородців. В мене навіть нема договору з тією структурою КП "Уж-тепло", а вони кричать що їм винні, на підставі чого?

  2. 2007-11-05 / 09:56:00

    На ужгород надвигається ратушняківська чума,для бідних мешканців(холод,хвороби,голод)