В Ужгороді затримали чоловіка за підозрою у нанесенні тілесних ушкоджень співробітнику поліції

В Ужгороді затримали чоловіка за підозрою у нанесенні тілесних ушкоджень співробітнику поліції
Правоохоронці затримали 37-річного місцевого жителя, якого підозрюють у нанесенні тілесних ушкоджень співробітнику поліції.

 

Про це Суспільному повідомила речниця Нацполіції у Закарпатській області Ганна Дан.

За її словами, поліцейські намагалися припинити порушення водія автомобіля BMW, який здійснював різкі маневри на одній із вулиць центральної частини міста, неподалік пішохідної зони.

"На законні вимоги правоохоронців водій почав агресивно себе поводити та наніс тілесні ушкодження співробітнику поліції. 37-річного зловмисника правоохоронці затримали одразу на місці події", — розповіла Ганна Дан.

Чоловіка помістили до ізолятора тимчасового тримання. Його дії кваліфікували за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України.

Речниця Нацполіції додала, що чоловіку загрожує до 5 років ув?язнення. Окрім цього на нього буде складено й адміністративні матеріали за порушення ПДР.

Суспільне намагається отримати коментар від підозрюваного, що з'ясувати всі обставини справи.

Як повідомив журналіст Віталій Глагола, подія трапилась напередодні в обласному центрі Закарпаття на вулиці Небесної Сотні. Чоловік на сірій BMW кілька разів промчав із шаленою швидкістю вулицею. Під час чергового проїзду кілька поліцейських зупинили авто та зробили зауваження. Після цього водій вийшов з авто і влаштував розбірки із маханням кулаками. 

Коли чоловіка намагались заспокоїти - він із усієї сили наніс удар ногою одному із керівників Ужгородського районного управління поліції. Тим часом пасажирка чоловіка пересіла за кермо BMW та подалась навтьоки в невідомому напрямку. Авто розшукує поліція.

 

30 березня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів