В Ужгороді відбувся благодійний футбольний матч на підтримку пораненого нацгвардійця

В Ужгороді відбувся благодійний футбольний матч на підтримку пораненого нацгвардійця
Понад десять команд силових відомств взяли участь у благодійному турнірі з міні футболу з нагоди 10 річниці створення Національної гвардії України.

 

В ході змагань, що відбулись на ужгородському стадіоні «Авангард», учасникам першості запропонували долучитись до збору коштів пораненому нацгвардійцю Станіславу Сікорському. Чоловік в ході виконання бойового завдання на Сході України потрапив під ворожий артилерійський обстріл і втратив кінцівку. Всі кошти перераховувались безпосередньо Станіславу на банківський рахунок.

«Для мене честь брати участь у такому турнірі. У такий спосіб ми вирішили допомогти нашому побратиму, який зараз готується до протезування. Сподіваюсь, що нам вдалося підтримати Станіслава. І немає значення, хто переможець у цьому змаганні. Переміг, у будь-якому разі наш побратим», - поділився думками нацгвардієць Іван.

Перше місце виборола команда митників, на другому – рятувальники, прикордонники чопського загону стали третіми.

«Було важко грати з колегами. Ми перемогли у двох матчах, але поступилися у чесній боротьбі нашим друзям зі служби судової охорони. Для нас це одночасно і стимул покращувати свій фізичний стан, і радість, що турнір видався чесним і безкомпромісним. Ми вітаємо переможців, і впевнені в тому, що від подібних заходів виграє український спорт і всі, хто зараз зі зброєю в руках обороняє Україну», - розповів капітан команди нацгвардійців Роман.

Переможці і призери першості отримали з рук командира закарпатського підрозділу Національної гвардії України полковника Сергія Лук’янчикова та радника голови Закарпатської обласної ради Євгена Молнара заслужені медалі.

«Я дякую усім учасникам турніру за красивий футбол, і за те, що нам всім вдалося відзначити річницю створення Національної гвардії України у такий красивий і шляхетний спосіб. Впевнений у наших спільних майбутніх перемогах, силі і надійності всіх складових Сил оборони України, і в тому, що спорт є запорукою сили наших військовослужбовців, поліцейських, рятувальників і прикордонників», – заявив командир закарпатського підрозділу Національної гвардії України полковник Сергій Лук’янчиков.

 

26 березня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів