В Ужгороді відбудеться концерт «RETRO ROCK HITS»

В Ужгороді відбудеться концерт «RETRO ROCK HITS»
Про це інформує обласна філармонія.

 

Хочете поринути в атмосферу кращого світового року?Тоді ця ексклюзивна подія саме для вас! 14 березня  для всіх, хто понад усе любить рок-музику пройде феєричний концерт,нова супер програма «RETROROCKHITS»АКАДЕМІЧНОГО ЕСТРАДНО-ДУХОВОГО ОРКЕСТРУЗакарпатської філармонії.Даний колектив – команда справжніх віртуозів-музикантів, які кожен виступ для глядачівперетворюють  на незабутнє свято музики й емоцій.

Живий звук і справжній драйв всесвітньовідомих рок-хітів у виконанні кларнету, саксофону, флейти, труби, валторни, тромбона та барабанів. Для вас вражаюче виконання, висока майстерність і золотий фонд світової рок-музики. У виконанні артистів шанувальники року почують улюблені хіти «Deeppurplemedley»,«Symphonicrock», «Thesymphonicbeatles»,«Ledzeppelinontour»,«Bonjovirockmix»та багато інших.

Цього вечора прозвучить програма складена з найкращих мега хітів світової рок музики, яка об’єднує покоління, адже мелодії, які виконають, добре знайомі всім. Гарантуємо,цей концерт не залишить байдужим нікого!

Керівник – народний артист України Володимир СПІВАК.

Початок о 18:30.

Локація: велика зала Закарпатської обласної філармонії

Ведуча – Ольга ДОНЕЦЬКА

 

Захід проходитиме для підтримки наших доблесних Збройних Сил України. 

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

ЗВЕРТАЄМО УВАГУ!

КВИТКИ продаються в КАСІ філармонії (можна замовити за тел.: 050 041 28 55 Ольга Євгенівна) та на CONCERT.UA.

ПРИЄМНОГО ПЕРЕГЛЯДУ ТА ГАРНОГО НАСТРОЮ!ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

 

 

 

13 березня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів