Купити квиток у Відень чи Будапешт можна онлайн

Купити квиток у Відень чи Будапешт можна онлайн

 

“Українська залізниця” з 18 березня планує розпочати онлайн-продаж квитків на поїзд, що прямуватиме до Будапешта (столиці Угорщини) та Відня (столиці) Австрії.

Про це інформує прес-служба “Укрзалізниці“. Повідомляється, що на першому етапі онлайн-квитки будуть доступні у сполученні Україна — Австрія та зворотно. А придбати квитки можна буде через застосунок Укрзалізниці, а для прямого поїзда Київ — Відень знадобиться верифікація акаунту через Дію.Підпис.

На другому етапі стануть доступними онлайн також квитки у сполученні Україна — Угорщина на поїзди, що прямують в Австрію транзитом через Угорщину, тобто Київ — Будапешт — Відень та Чоп — Будапешт — Відень.

Що ще очікується?

Прямі залізничні сполучення за напрямком Україна — Угорщина (ділянка сполучення Мукачево — Дебрецен, сполучення Мукачево — Будапешт та сполучення Чоп — Захонь) з’являться в застосунку трохи пізніше.

Зверніть вагу

  • З метою підготовки до продажу квитків онлайн Укрзалізниця з 12 березня 2024 року тимчасово призупиняє продаж квитків через каси на прямий поїзд Київ — Відень — Київ на дати відправлень, починаючи з 18 березня.
  • Обмеження триватиме безпосередньо до відкриття онлайн-продажів. Тобто 18 березня продаж квитків відновиться на повну глибину продажів (20 діб) вже в онлайні.
  • Тимчасове обмеження не торкнеться поїзда Чоп — Відень — Чоп. Станом на зараз, квитки на поїзд Чоп — Відень та зворотно доступні фактично на всі дати.

Нагадаємо

Новий прямий поїзд №143/146 Відень — Чоп — Відень має зручні стиковки з нічними поїздами з Києва, Луцька та Рівного, а з Чопа до Відня прямує складом зі зручних сидячих вагонів з Wi-Fi.

 

12 березня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів