Всеукраїнське опитування вчителів: визначаємо найпріоритетніші потреби й навички

Всеукраїнське опитування вчителів: визначаємо найпріоритетніші потреби й навички
Громадська спілка «Освіторія» разом з дослідницькою агенцією Fama проводять всеукраїнське опитування серед педагогів. У фокусі — питання про мотивацію вчителів працювати у школі, рівень задоволення від роботи та самооцінювання професійних навичок. 

 

Опитування носить дослідницький характер, команда гарантує конфіденційність відповідей. Результати опитування будуть використані для прогнозування найпріоритетніших потреб українських вчителів у найближчі роки.

«За даними дослідження ЮНЕСКО, у світі не вистачає 44 мільйонів педагогів, а на одного вчителя в деяких країнах припадає 52 учні. Визначити точні дані для України за такими критеріями у найближчі роки достатньо складно, однак вже зараз експерти голосно кажуть про кадровий голод в освіті.  Сьогодні нам важливо говорити з вчителями, запитувати їх і дослухатися. Вони, як ніхто інший, знають про потреби освітньої сфери, підводне каміння педагогічних буднів, стимули й мотивацію. Водночас вчителі є тим світлом, якому під силу скерувати все до позитивних змін!» — переконана Зоя Литвин, засновниця громадської спілки «Освіторія».

Долучитися до опитування 

 Для репрезентативності результатів необхідно відповісти на кожне запитання в анкеті. У кінці респондентів чекатиме приємний бонус — Освіторія підготувала практичний довідник «Навігатор професійного розвитку вчителя». 

Збір відповідей триватиме до 21 березня 2024 року.

Якщо ви вчитель і маєте бажання дати розгорнуті відповіді на визначенні запитання, будь ласка,  напишіть нам [[email protected]]. Це буде цінним доповненням, адже розширить збір інформації для комплексної оцінки.

 

09 березня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів