Поліція Рахова встановлює причини отруєння 12 учнів однієї зі шкіл міста

Поліція Рахова встановлює причини отруєння 12 учнів однієї зі шкіл міста
29 лютого під час візиту до однієї зі шкіл міста Рахів ювенальний поліцейський дізнався, що одночасно у декількох учнів навчального закладу погіршилося самопочуття, підозра на отруєння.

 

Правоохоронець зареєстрував дану подію та разом із колегами з Рахівського районного відділу поліції розпочали перевірку. У місцевій лікарні підтвердили госпіталізацію 12 школярів віком від 6 до 14 років. Також стало відомо, що за медичною допомогою звернувся і педагог даного навчального закладу. Усім надається необхідна медична допомога. Їх стан стабільний, неважкий.

Наразі у навчальному закладі працює слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції та відділ криміналістичного забезпечення ГУНП в Закарпатській області.

Останні, спільно зі співробітниками санітарно-епідеміологічної служби, відбирають зразки води та харчових продуктів для проведення експертних досліджень та встановлення джерела інфекції.

Поліцейські проводять необхідні першочергові заходи, за результатами яких слідчі визначать правову кваліфікацію події.

За даним фактом в поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 325 Кримінального кодексу України, тобто Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням.

 

01 березня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів