Що подарувати рідним до свят? Ідея від електропостачальника

Що подарувати рідним до свят? Ідея від електропостачальника
 Tolk має чудову ідею!

 

Що подарувати рідним, друзям, батькам до свят – питання, з яким, напевно, зіштовхуються всі. Група компаній  Tolk нагадує споживачам про можливість придбати подарункові сертифікати різного номіналу, які можна покласти під ялинку. Такі справді світлі подарунки стануть у нагоді багатьом, адже за їхньою допомогою можна оплатити спожиту електроенергію. 

Tolk розробив подарункові сертифікати номіналом 300, 500 та 1000 грн. Придбати їх можна в будь-якому терміналі EasyPay та їхньому додатку (шукайте додатковий банер «Подарунковий сертифікат» у блоці «Закарпаттяенергозбут»/«Волиньелектрозбут» поруч із банером «Оплата за електроенергію»). Після купівлі подарункового сертифікату у терміналі/додатку клієнт повинен звернутися із роздрукованим/збереженим чеком до працівника ЦОК, який, своєю чергою, верифікує його та надасть покупцеві відповідний подарунковий сертифікат.

Отримати придбаний подарунковий сертифікат можна у Центрах обслуговування клієнтів компаній Групи Tolk:

-       Волинська область: https://bit.ly/3zpOuVh  

-       Закарпатська область: https://bit.ly/3do3log

 

Для оплати за спожиту електроенергію подарунковим сертифікатом споживачу потрібно вказати при його пред'явленні в ЦОКу особовий рахунок (його можна заповнити в спеціальному полі на зворотній стороні сертифікату) для оперативного зарахування коштів.

Зверніть увагу: термін дії подарункового сертифікату – до 31.03.2024 року. Після оплати рахунку сертифікат підлягає вилученню.

Подарунковий сертифікат не підлягає грошовій компенсації та може бути використаний лише один раз.

Більше інформації за телефоном 0-800 33-18-33.

До слова, 26 грудня, в багатьох країнах світу відзначають День подарунків. Скористайтеся можливістю поділитися з близькими для вас людьми світлом і теплом!

Мирних Різдвяно-Новорічних свят!

 

27 грудня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів