На Закарпатті випав перший сніг. Через погіршення погоди на перевалах чергує спецтехніка, а рятувальники попереджають про ожеледицю

На Закарпатті випав перший сніг. Через погіршення погоди на перевалах чергує спецтехніка, а рятувальники попереджають про ожеледицю
Вночі та вранці 19 листопада на дорогах більшої частини території Закарпатської області очікується ожеледиця (І рівень небезпечності, жовтий).

 

За інформацією Закарпатського гідрометеоцентру,  вночі та вранці 19 листопада на дорогах більшої частини території Закарпатської області очікується ожеледиця.

У гірських районах області прогнозують налипання мокрого снігу. Вітер південний температура повітря вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла, в горах місцями вночі до 8°, вдень до 3° морозу.

Підрядні організації переводять в режим цілодобового чергування 11 одиниць спеціальної техніки для очистки та підсипання автошляхів. Техніка чергуватиме на Абранському, Ужоцькому, Яблунецькому, Торунському та Синевирському перевалах.

Також, як інформує Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Закарпатській області, підрядні організації заготували 8400 тонн технічної солі та 12500 тонн фрикційних матеріалів. Уся техніка, яку використовують для зимового утримання доріг, підготована та готова до належного виконання робіт.

 

 

18 листопада 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів