«Італійська» симфонія та «Слов’янський концерт» звучатимуть у філармонії

«Італійська» симфонія та «Слов’янський концерт» звучатимуть у філармонії
Симфонічна  музика – мистецтво, яке здатне подарувати слухачам музичну насолоду, адже музика цього колективу – це безмежний світ почуттів, думок, образів та ідей, виражених тембрами різноманітних музичних інструментів.  

 

 Відчути, як ваше серце наповнюється спокоєм та любов’ю під звуки симфонічного оркестру та фантастичних композиції - Ф. Мендельсона Симфонія №4 «ІТАЛІЙСЬКА» та Б. Лятошинського «СЛОВ’ЯНСЬКИЙ КОНЦЕРТ» запрошують піаніст, маестро сцени  Йожеф ЕРМІНЬ та АКАДЕМІЧНИЙ СИМФОНІЧНИЙ оркестр Закарпатської філармонії під керівництвом заслуженої артистки України Вікторії СВАЛЯВЧИК-ЦАНЬКО.

Концерт присвячується пам’яті чудової викладачки та піаністки Мар’яни Степанівни Валковської, вихованцем якої був музикант Йожеф Ермінь: «Вона була подарована Богом Закарпаттю, до кінця виконала свою місію на Землі і продовжує свою місію на іншому рівні. Її діяльність, яка зробила щасливою велику кількість людей – є невмирущою».

Музична подія очікується  2 ЛИСТОПАДА 2023 року  о 18:30

Локація: велика зала Закарпатської обласної філармонії.

Ведуча – музикознавець Наталія ПІЦУР.

Тривалість: півтори години. У разі оголошення повітряної тривоги під час концерту його буде перервано, а гостям запропоновано перейти в безпечне місце.

Захід проходитиме для підтримки наших доблесних Збройних Сил України.   

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

 

ЗВЕРТАЄМО УВАГУ!

КВИТКИ продаються у КАСІ філармонії (можна замовити за тел.: 050 041 28 55 Ольга Євгенівна) та на CONCERT.UA. ПРИЄМНОГО ПЕРЕГЛЯДУ! БУДЬТЕ ЗДОРОВІ! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

 

 

Піаніст Йожеф ЕРМІНЬ народився у 1960 році в Ужгороді, навчався у Львівській консерваторії ім. М. В. Лисенка (клас М. Крушельницької) і в Московській консерваторії ім. П. І. Чайковського (клас Є. Малініна). Завідує кафедрою спеціального фортепіано Львівської національної музичної академії ім. М. В. Лисенка. Як соліст, камераліст та акомпаніатор охоплює репертуаром музику від бароко до сучасності. Виступав в Україні, Росії, Польщі, Німеччині, Швейцарії, Бельгії, США і Канаді, брав участь у численних радіо- та телевізійних записах. Останнім часом все більше зосереджується на інтерпретації музики ХХ століття. Лауреат премії ім. Ревуцького за пропагування сучасної музики в Україні (1993), премії С. Людкевича, заслужений артист України. Музикант бере участь у численних проєктах у Польщі. Серед них престижні фестивалі: «Варшавська осінь», «Варшавські музичні зустрічі», «Музика в старому Кракові», Фестиваль краківських композиторів, Фестиваль Лютославського і Фестиваль Нікодимовича в Любліні. Його запис «Курпівських пісень» Кароля Шимановського для сопрано і фортепіано, здійснений спільно з Ольгою Пасічник для студії Musicon, отримав 1998 року фонографічну нагороду «Фридерик 97» у номінації сольної музики.

 

 

 

 

   

 

 

 

'

 

30 жовтня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів