Закарпаттяенергозбут (Тolk) радить бізнесу оптимізувати споживання електроенергії  на підприємстві – це допоможе заощаджувати.

Закарпаттяенергозбут (Тolk) радить бізнесу оптимізувати споживання електроенергії  на підприємстві – це допоможе заощаджувати.

 

Нагадаємо, що з 30 червня НКРЕКП затвердила нові цінові обмеження на електроенергію для бізнесу, які є значно вищими за ті, що діяли до цих пір. Tolk радить бізнесу завчасно прогнозувати роботу свого підприємства — це допоможе оптимізувати витрати на електроенергію. 

Як це зробити? 

За можливості, мінімізуйте споживання електроенергії у вечірній час з 19:00 до 23:00.

У цей період через дефіцит суттєво збільшений вечірній прайс-кеп, мінімізація споживання електроенергії з 19:00 до 23:00 дозволить заощадити кошти підприємству.

Плануйте основне споживання електроенергії підприємством на день з 10:00-17:00 або на нічний час з 23:00 до 7:00. Вночі тариф на електроенергію найнижчий. 

 Якщо ваше підприємство споживає значну кількість е/е, вивчіть питання переведення (повного чи часткового) роботи на нічний час, коли ціна енергоресурсу найнижча.

 Здійсніть аудит енергоспоживання підприємства. Використайте всі доступні можливості для заощадження електроенергії, встановіть енергоощадне освітлення, АСКОЕ тощо. Зверніться з цим питанням до професіоналів. 

 Прайскеп — це лише граничне значення ціни, а не її остаточна вартість, тому при правильному плануванні споживання е/е підприємством і врахуванні ринкового значення ціни ваше підприємство зможе значно заощаджувати кошти і не платити за електроенергію за максимально граничними цінами.

 Користуйтесь tolkовими порадами та заощаджуйте: https://tolk.ua/ua/ekonomiya-biznes/

 

04 серпня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів