Сьогодні в Ужгороді віддали шану загиблому Олександру Вашашу

Сьогодні в Ужгороді віддали шану загиблому Олександру Вашашу
В Ужгороді сьогодні провели в останню дорогу 27-річного солдата Олександра Вашаша. Захисник служив у першому протитанковому відділенні протитанкового взводу роти вогневої підтримки військової частини А7080, - інформує Ужгородська міська рада.

 

Віддати шану воїну та провести його в останню путь прийшли містяни, рідні та близькі, військовослужбовці, міський голова Богдан Андріїв, заступник начальника Ужгородської РВА Радіон Кіштулинець. Олександр Михайлович Вашаш народився 12 березня 1996 року. Його дитинство та юність пройшли в Ужгороді. Був чесним, мужнім, цілеспрямованим, енергійним, завжди готовим прийти на допомогу. Саме тому із перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну пішов захищати Батьківщину зі зброєю в руках. Залишаючись до кінця вірним військовій присязі, Олександр загинув 5 липня 2023 року. У захисника залишилися мама, батько, брати.

На набережній Незалежності священники відслужили заупокійну Літургію, військові зачитали Пам’ятний лист головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного на знак вдячності за жертовне служіння у лавах Збройних Сил України.

Поховали Олександра Вашаша з усіма військовими почестями на Пагорбі Слави.

Вічна і світла пам’ять Герою!

 

11 липня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів