Ужгород провів в останню путь загиблого захисника Радіона Миковича

Ужгород провів в останню путь загиблого захисника Радіона Миковича
Ужгород сьогодні, 10 липня, провів в останню путь захисника України – 38-річного солдата Радіона Миковича, бійця 2-го протитанкового відділення взводу вогневої підтримки 2-го десантно-штурмового батальйону військової частини А 0281, - повідомляє Ужгородська міська рада.

 

Радіон Михайлович Микович народився 10 серпня 1984 року в Ужгороді. Був дуже хорошою та чуйною людиною, прекрасним сином для батьків, люблячим чоловіком для дружини, добрим татом для доньки. Ставши на захист України, служив у 95-ій десантно-штурмовій бригаді, поки 3 липня 2023 року ворожа куля не обірвала його життя. Із Героєм прощалися на набережній Незалежності, де священники відслужили заупокійну літургію. Віддати шану воїну прийшли рідні, друзі, міський голова Богдан Андріїв, заступник керівника Ужгородської РВА Радіон Кіштулинець, військові, містяни.

Від головнокомандувача Збройних Сил України генерала Валерія Залужного зачитали пам’ятний лист на знак глибокої вдячності за жертовне служіння у лавах ЗСУ. Жалобна хода пройшла центральною частиною міста до Пагорба Слави – там Героя поховали з військовими почестями. У захисника залишилися батьки, дружина та донька.

Вічна пам'ять і шана Герою!

 

10 липня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів