Понад 13 тисяч гривень зібрали в Ужгороді на благодійному концерті на підтримку ЗСУ (ФОТО)

Понад 13 тисяч гривень зібрали в Ужгороді на благодійному концерті на підтримку ЗСУ (ФОТО)
Благодійний концерт на підтримку наших захисників дав напередодні в Ужгороді Академічний симфонічний оркестр обласної філармонії під керівництвом заслуженої артистки України Вікторії Свалявчик-Цанько. Концерт відбувся за участі відомих артистів краю Олександра Садварія та Мирослави Швах-Пекар.

 

12 800 гривень та 10 доларів, які кинули у скриньку для пожертв, передадуть Руху підтримки закарпатських військових.

Ужгородців та гостей міста, які прийшли на набережну Незалежності, порадували яскравою, але водночас легкою програмою. Відвідали концерт і міський голова Богдан Андріїв, начальниця управління у справах культури, молоді та спорту міської ради Алла Чернобук, депутат міської ради Віктор Жганич.

Атмосфера віденського та італійського шарму, ритмічні звуки вальсів, польок та арій Джузеппе Верді, а ще вишукана, романтична, тепла, пронизана флюїдами позитиву та добра класична віденська музика славетної родини музикантів Штраусів подарувала шанувальникам особливий, піднесений настрій, зарядила життєствердною енергією.

Алла Чернобук подякувала всім, хто долучився, хто донатив на підтримку військових. Додала, що управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради намагатиметься і надалі організовувати на вихідних такі творчі благодійні заходи.

Ужгородська міська рада

 

03 липня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів