У школах, садочках та прихистках для ВПО на Закарпатті облаштували 40 дитячих просторів та 20 майданчиків

У школах, садочках та прихистках для ВПО на Закарпатті облаштували 40 дитячих просторів та 20 майданчиків

 

На Закарпатті у школах, садочках та прихистках з вимушеними переселенцями облаштували 40 дитячих просторів та 20 спортивних майданчиків. Про це Суспільному повідомила комунікаційниця міжнародної гуманітарної організації "Людина в біді Словацька Республіка" Марина Гончаренко.

За її словами, проєкт реалізували за кошти Федерального міністерства закордонних справ Німеччини та підтримки організації "Sign of Hope".

Дитячі ігрові кімнати словацька організація облаштувала у всіх районах Закарпаття: в школах, садочках, бібліотеці та прихистках для вимушених переселенців.

"Йдеться про вже повністю відремонтовані та облаштовані 20 кімнат та 20 просторів у бомбосховищах, які облаштували меблями, іграшками, мультимедійним обладнанням та іншими речами, необхідними для розвитку та відпочинку дітей", — розповіла Марина Гончаренко.

Вона розповіла, що проєктування та облаштування просторів здійснювали групи польових експертів з архітектури та соціології зі Словаччини, а також українські дизайнери та архітектори.

За словами Марини Гончаренко, у містах, селах та селищах всіх районів області встановили 20 дитячих майданчиків, які облаштовували у залежності від потреб громад.

 

04 квітня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів