Поліція офіційно відреагувала на інцидент між водійкою «Mercedes» та перехожим чоловіком в Ужгороді

Поліція офіційно відреагувала на інцидент між водійкою «Mercedes» та перехожим чоловіком в Ужгороді
17 лютого близько 11-ої години в Ужгороді по вулиці Фединця стався інцидент між водійкою автомобіля «Mercedes» та перехожим чоловіком.

 

офіційне повідомлення

Жінка припаркувала своє авто з порушенням правил дорожнього руху, в її сторону пролунали агресивні погрози від чоловіка, які переросли у фізичні дії: останній силою зірвав номерні знаки з транспортного засобу та разом з ними зник з місця події.

офіційне повідомлення

Про незаконне заволодіння її майном жінка повідомила поліцію. В результаті проведення пошукових заходів вдалося встановити особу фігуранта - ним виявився 31-річний житель села Минай Ужгородського району. Його розшукали та виявили в його автівці номерні знаки, що належать заявниці.

Наразі за скоєння грабежу фігурантові повідомлено про підозру. Окрім цього суд обрав на період розслідування запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення грошової застави у розмірі 207 тисяч гривень.

На водійку автомобіля «Mercedes», яка порушила правила паркування транспортних засобів, співробітники Управління патрульної поліції в Закарпатській області склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

ГУ НП у закарпатській області

 

20 лютого 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів