Закарпатська обласна філармонія запрошує на концерт

Закарпатська обласна філармонія запрошує на концерт
Осінь – пора, яка радує і дивує нас буйством кольорів і фарб. Цьогорічна осінь сповнена зовсім іншими незвичними для нас запахами, кольорами, роздумами і навіть людьми! І нам потрібно просто порадіти життю, забувши про всі проблеми і турботи. Можна допомогти собі полюбити цю осінь.

 

Одним з інструментів подолати меланхолійний настрій осені є музика. Тож, 20 вересня 2022 року артисти Закарпатської обласної філармонії запрошують закарпатців та гостей краю на концертну програму «МЕЛОДІЇ ОСЕНІ». Як завжди, творча команда готує надзвичайно цікаву і колоритну програму, що залишить по собі море приємних вражень, емоцій, експресій та почуттів.

У концерті візьмуть участь колективи:

  • Академічний ЕСТРАДНО-ДУХОВИЙ оркестр під керівництвом народного артиста України Володимира СПІВАКА
  • Академічний КАМЕРНИЙ оркестр, керівник – заслужений артист України Владислав ЮРОШ
  • камерно-інструментальний ансамбль «УГОРСЬКІ МЕЛОДІЇ». Керівник – заслужена артистка України Діана ГАВАТА.

А також улюблені, харизматичні та неймовірні артисти: заслужена артистка України Оксана ХАРХАЛІС-ІЛЬНИЦЬКА (мецо сопрано), заслужений артист України Олександр САДВАРІЙ (тенор), Іштван ХАЛУС (тенор), Мирослава ШВАХ-ПЕКАР (мецо сопрано), Ігор ЛИТВИНОВ (гітара), Наталія ЛЕНДЄЛ (фортепіано).

Початок о 18:00.

Ведуча – музикознавець Наталія ПІЦУР.

Захід проходитиме на підтримку наших доблесних Збройних Сил України. КІЛЬКІСТЬ місць обмежена (100 чол.). При вході до концертної зали може здійснюватися ПОВЕРХНЕВИЙ ОГЛЯД щодо виявлення предметів, обіг яких заборонено чи обмежено, або становить загрозу життю чи здоров’ю людей. КВИТКИ продаються в КАСІ філармонії та на CONCERT.UA.

Інформує редакторка Марія Коваль

 

15 вересня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів