17 вересня в Ужгороді Благодійний показ мод «БЛАЖЕННА». Підтримуємо поранених бійців!

 17 вересня в Ужгороді Благодійний показ мод «БЛАЖЕННА». Підтримуємо поранених бійців!
 17 вересня 2022 року відбудеться Благодійний показ мод «БЛАЖЕННА». Основна мета заходу - допомога пораненим воїнам шляхом закупівлі реабілітаційного обладнання за благодійні внески та передачі його КНП обласному клінічному центру нейрохірургії та неврології ЗОР. А також допомога в інтеграції релокованих з м. Харків виробництв та переселенців через залученість в життя нашого краю та кращого пізнання його історії та культури.

 

Захід здійснюється за підтримки Закарпатського обласного краєзнавчого музею імені Тиводара Легоцького та департаменту культури, національностей та релігій Закарпатської обласної військової адміністрації.

Ведуча благодійного заходу Лариса Липкань 

У програмі Благодійного показу мод «БЛАЖЕННА»:

  • Прем’єрний показ-перформанс «Блаженна». До уваги гостей буде представлена аристократична колекція з витонченим дизайном і благородним кроєм, яка повертає нас у художню естетику 19 століття;
  • Музичне виконання струнного квартету викладачів Ужгородської музичної школи №1;
  • Хореографічний експромт «Птахи Ангела» від Ужгородського інститут культури і мистецтв;
  • Показ вишуканих вечірніх суконь бренду DOMINISS;
  • Благодійний аукціон з лотами від ТМ «Kochut», бренду DOMINISS, магазину модного одягу VERDE та аксесуарів ручної роботи «Dobroveichik»
  • Фуршет. Дегустаційна презентація локальних страв та напоїв.

Благодійний внесок за вхід – від 500 грн.

Зробити благодійний внесок та допомогу можна за QR-кодом вказаним в запрошенні! Важливо: в призначенні платежу обов’язково вказувати «На благодійність» чи «Благодійний внесок». Всі зібрані кошти з благодійних внесків та проданих на аукціоні лотів йдуть на закупівлю реабілітаційного обладнання для наших військових!

Якщо ви бажаєте долучитися в якості партнера або спонсора заходу - зв’яжіться, будь ласка, з нами по телефону (095) 001 42 85.

Будемо дуже вдячні за інформаційну підтримку! 

 

13 вересня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів