Ужгородцям - про новий автобусний маршрут

Ужгородцям - про новий автобусний маршрут

 

Новини Ужгорода. Новий автобусний маршрут, який пролягатиме через Боздоський парк та вирішуватиме питання додаткового сполучення вулиці Володимирської, відвідувачів парку, а також жителів частини новобудов із центром міста, планується відкрити в Ужгороді. Маршрут працюватиме паралельно із маршрутом №11.

Для функціонування нового маршруту необхідно визначити місця та встановити автобусні зупинки біля центрального входу у Боздоський парк, біля скверу Євгена Томенчука та облаштувати належне дорожнє покриття на відрізку вулиці Володимирської – від перехрестя з вулицею Олександра Радищева до перехрестя з вулицею Михайла Драгоманова.

Ці питання й порушували під час виїзної робочої наради секретар Ужгородської міської ради Арсен Мелкумян, заступники міського голови Юрій Рахівський та Артем Погорєлов, директор департаменту міської інфраструктури Віталій Гільтайчук, начальник відділу транспорту Петро Бобик, депутат міськради, директор КП «Ужгородський муніципальний транспорт» Віталій Готра, депутати Ужгородської міської ради Віктор Качур, Григорій Шевчук, Володимир Білонка, Юрій Мандич. Обговорили також кроки, які потрібно зробити, щоб реалізувати цей проєкт, адже він вирішить низку потреб ужгородців та гостей міста.

Ужгородська міська рада

 

16 серпня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів