Дівчинка із Закарпаття терміново потребує допомоги на лікування раку

Дівчинка із Закарпаття терміново потребує допомоги на лікування раку
Марійка Татач із села Стройне Свалявського району вже понад рік бореться із раком. У дитини – пухлина головного мозку. Дівчинка вже перенесла кілька блоків хіміотерапії та потребує фінансової допомоги для реабілітації у центрі відновного лікування «Модричі». Одна доба її лікування наразі коштує близько 6 тис. грн, близькі Марійки просять допомогти із коштами.

 

Позитивну, творчу, радісну Марійку Татач страшна хвороба спіткала у 2021 році: дитині поставили діагноз медулобластома (пухлина головного мозку). 

З тих пір дівчинка не припиняє мужньо боротися з хворобою. За період лікування мужня Марійка перенесла 11 блоків хіміотерапії та 55 сеансів променевої терапії.

Станом на сьогодні дівчинка перенесла декілька блоків хіміотерапій та потребує фінансової допомоги для проходження реабілітації у центрі відновного лікування «Модричі», одна доба  в якому коштує 5800 гривень.

Попередній курс лікування становить на 14 діб.

Близькі дівчини та волонтери зі Сваляви просять  допомогти Марічці повернутися до звичного життя, а її мамі – можливість радіти від успіхів донечки.

Реквізити матері:

4149 6090 0608 0891 ПриватБанк – Татач Тетяна 

5167 8032 0638 3585 Ощадбанк – Татач Тетяна 

 

02 серпня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів