Закарпаттяобленерго просить побутових споживачів передати покази електролічильника по 3 серпня включно

Закарпаттяобленерго просить побутових споживачів передати покази електролічильника по 3 серпня включно
Адміністрація ПрАТ «Закарпаттяобленерго» нагадує, що побутовим споживачам (населенню) слід повідомляти дані приладів обліку (лічильників) електроенергії у період протягом двох останніх календарних днів місяця або протягом трьох перших календарних днів наступного місяця. Тобто, цього місяця – по 3 серпня включно.  

 

Відповідно до п. 8.6.3. глави 8.6. розділу VIII ККОЕЕ (зі змінами, внесеними постановою НКРЕКП від 20.03.2020 р. за № 716), зчитані та передані дані з лічильників протягом періоду, що починається за два календарні дні до кінця розрахункового місяця та закінчується на третій календарний день наступного розрахункового періоду (календарного місяця), вважаються даними на перше число календарного місяця.

Щоб передати показники електролічильника споживачі можуть скористатися багатьма зручними способами та сервісами, розробленими оператором системи розподілу:

1)    через особистий кабінет на сайті Оператора системи розподілу https://pay.zakarpat.energy/ (інтернет-сервіс «Електронна абонентська книжка»);

2)    за номером кол-центру; 0-800-50-16-20 (цілодобово, без вихідних та святкових днів);

3)    на електронну адресу [email protected];

4)    надішліть СМС на номери телефону: https://bit.ly/3l9D9mP;

5)    за допомогою чат-бота в популярних месенджерах – Viber, Telegram та Facebook Messenger: https://bit.ly/2P40to0;

6)    за допомогою підказок інтерактивного голосового меню телефонних ліній ПрАТ «Закарпаттяобленерго»: https://bit.ly/2MB5Vh6;

7)    через швидку форму на веб сайті Оператора системи розподілу в меню «Кабінет» без необхідності авторизації https://zakarpat.energy/send-metric-counter/;

8)    передати показники контролеру (М)РЕМ;

9)    залишити показники в скриньці (М)РЕМ, адреси розміщення скриньок:

- м. Мукачево, вул. Грушевського, 25, Мукачівський МРЕМ;

- Тячівський р-н, с. Нересниця, відділення пошти;

- Тячівський р-н, с. Теребля, відділення пошти;

- Тячівський р-н, с. Широкий Луг, відділення пошти.

Якщо ви зможете передати покази електролічильника будь-яким із обраних способів у зазначений термін, всі вони будуть вважатися такими, що передані 1-го числа, і завдяки цьому рахунки будуть сформовані максимально коректно!

Шановні споживачі, передача показів лічильника, вчасна та в повному обсязі сплата рахунків за спожиті енергоносії – це підтримка енергетичного фронту України. Працюємо разом на перемогу!

Пресслужба ПрАТ «Закарпаттяобленерго»

 

 

01 серпня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів