В Ужгороді провели благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ "Україна понад усе"

В Ужгороді провели благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ "Україна понад усе"
Благодійний ярмарок "Україна понад усе" на підтримку ЗСУ провели 26 липня в ужгородській школі № 6. Про це Суспільному повідомила голова ради школи Маріанна Король. За її словами, долучилися до ярмарку як ужгородці, так і вимушені переселенці.

 

Проводили майстер-класи та представили вироби ручної роботи як ужгородці, так і вимушені переселенці. Серед останніх й переселенка з Запоріжжя Світлана Каритник. На благодійному ярмарку жінка продає тістечка, які спекла власноруч. "Ми вирішили допомогти нашій армії. Ми проживаємо у приміщенні, де мешкає сімнадцять людей. Організатор нам надав чудо-пічку, і ми з жінкою з Херсону спекли торт "Наполеон", який люблять у місті Запоріжжя", — розповіла жінка.

Для дітей на благодійному ярмарку провели майстер-клас з гончарства та ліплення. Навчала дітей робити вироби з глини художниця Юлія Єгорова-Рогова. "Ми раді долучитися до збору коштів і також принести радість діткам, тому що це їх надихає та заспокоює", — каже майстриня.

Ужгородка Любов Велікі прийшла на благодійний ярмарок разом з донькою: "Дуже вдячні нашим організаторам з шостої школи, що зробили таке свято для діток та для наших воїнів ЗСУ таку благодійну акцію. Хай наші хлопці там бережуть себе, наші чоловіки, сини. Хай вертаються живими. Що від нас залежне, ми все робимо. В тилу, хто чим може, ми допомагаємо".

 
 

До благодійного ярмарку долучилися 16 учасників, розповіла голова ради ужгородської школи №6 Маріанна Король. "На території нашої школи — це вперше зробили такий ярмарок на підтримку Збройних Сил України", — каже голова ради. Тривав благодійний ярмарок півтори години. За словами Маріанни Король, зібрали на ньому 1 730 гривень. Ярмарок довелося скоротити у часі через негоду. Такі благодійні заходи на підтримку Збройних сил України у шостій школі планують проводити щомісяця.

Суспільне Ужгород

 

27 липня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів